FOTO, VIDEO: Nasilje na protestu u Novom Sadu - udaranje, gaženje, privođenje

Pojedini demonstranti koji su se jutros sukobili sa obezbeđenjem i policijom završili su sa lisicama na rukama.
FOTO, VIDEO: Nasilje na protestu u Novom Sadu - udaranje, gaženje, privođenje
Foto: 021.rs

U prenosu dešavanja reporterka 021.rs snimila je trenutak kada dolazi do tuče demonstranata sa obezbeđenjem i policijom.

Jedan od demonstranata je uhvaćen, a policajci u civili su ga oborili na zemlju, zavrnuli mu ruke i kolenom pritisli glavu. Potom su mu stavili lisice.

Protest protiv usvajanja GUP-a postao je nasilan kada su okupljeni krenuli u pomeranje ograde. Najpre je došlo do sukoba sa obezbeđenjem, a potom je intervenisala policija.
 
 
Prema nezvaničnim saznanjima, ima privedenih. Nasuprot tome, gradonačelnik Novog Sada rekao je da nema informaciju o privedenima, dodajući da policija nije bila nasilna.
 
  

Komentari 110

  • demokratija

    25.07.2022 09:40
    @demokratija
    je kad na izborima pobedi tvoja politička opcija (program) makar za smo jedan glas i onda imaš pravo da svoj program sprovodiš!
  • I šta ćemo sad?

    24.07.2022 00:48
    Ja imam dvostruku diskus herniju C5-C6 i C6-C7 i dolazim na sledeći protest.
  • demokratija

    23.07.2022 15:18
    definicija
    Demokratija je kad ja na stepenicama stojim na 30-tom stepeniku, a ti stojiš na trećem stepeniku i ja po tebi mogu da pišam, a tebi je sasvim, sasvim, potpuno sasvim dozvoljeno, čak i poželjno da i ti pišaš po meni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti