Aktivisti se razišli nakon usvajanja GUP-a, ostao kordon policije

Građanski aktivisti koji su danas protestovali ispred Skupštine Vojvodine zbog usvajanja Generalnog urbanističkog plana Novog Sada, razišli su se.
Aktivisti se razišli nakon usvajanja GUP-a, ostao kordon policije
Foto: 021.rs
Građani su se razišli nakon što su odbornici Skupštine grada, na sednici koja je bila u zgradi Skupštine Vojvodine, usvojili Nacrt GUP-a.
 
Ispred zgrade Skupštine ostao je kordon policije.
Prethodno su se građani sukobili sa obezbeđenjem i policijom, koji im nisu dozvoljavali da priđu zgrade Skupštine i obrate se na sednici.
Aktivisti su inače ranije tražili dozvolu da se obrate odbornicima, ali im na zahtev nije odgovoreno.
 
Na današnjem protestu došlo je do guranja i tuče između građana i obezbeđenja, a prema nezvaničnim informacijama, više ljudi je privedeno, a u međuvremenu i pušteno.
  • bocara posrednik

    21.07.2022 21:41
    GUP JE GLUP
    Gup je glup, dobra parola. Istinita i tačna. Svi koji su radili na GUP-u su glupi, jer da je drugačije, ne bi bilo parole gradjana da je GUP glup!
  • Sunjatce

    21.07.2022 18:40
    Pobeda
    Miloš konačno osvojio Pokrajinu.
  • Vesa

    21.07.2022 16:55
    Vesa
    A koji moj suse i skupljali ako suse razisli neobavljenog posla..?! Cirkus i vasar...samo je falila mecka Bozana!!! Mrsss

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti