Đukanović pozvao na pobunu protiv protesta "Buna protiv mafije"

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i advokat Vladimir Đukanović na Tviteru je danas pozvao Novosađane da se suprotstave učesnicima najavljenog protesta "Buna protiv mafije".
Reakcija Đukanovića je prva od strane predstavnika vladajuće strukture od kako se pojavio poziv novosadskih nevladinih i ekoloških organizacija, a potom i opozicionih partija i pojedinca da se građani u četvrtak, 28. jula 19 časova okupe ispred stanice policije u Pap Pavla.
Đukanović je uz poziv na protest "Buna protiv mafije" pozvao Novosađane da se pobune protiv "mafije koja je htela da upadne u Skupštinu".
 
"Novosađani, izađite u što većem broju i pobunite se protiv mafije koja je htela nasilno da upadne u Skupštinu Vojvodine. Stop teroru mafije koja smatra da može kako joj dune da blokira ulice, da upada u institucije, da napada policiju...vreme je da se toj bandi stane na put", naveo je ovaj funkcioner SNS-a na Tviteru.
On je potom nastavio da se na ovoj društvenoj mreži raspravlja sa aktivistom iz Novog Sada Miranom Pogačarem, i pri tome u osnovi ponavljao već iznete stavove njegovog stranačkog kolege i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da protest nije bio protiv GUP-a, nego pokušaj napada i divljanja levih ekstremista.
 
"Hajde malo kreativnije, jer baš ovim idiotskim postom si zapravo pokazao da vas nikakav GUP ne zanima, već tražite povod da divljate. Jedino ko bi trebalo u zatvor da ide su tvoji anarhisti za sve pare koje ste dobili iz inostranstva, a porez platili niste", napisao je Đukanović.
 
 
Podsetimo, za četvrtak, 28. jul u 19 časova zakazan je protest ispred policije sa samo jednim zahtevom, a to je da se identifikuju i procesuiraju osobe koje su, kako tvrde aktivisti, tukle i napale građane koji su protestovali protiv usvajanja GUP-a u Novom Sadu. 
  • Даниела

    26.07.2022 12:00
    Шодрош
    На Шодрошу се последњих 20 год свашта нелегално ради. Краде се струја, краде се риба, а има и наркотика. Поздрављам изградњу и улепшавање мог Новог Сада.
  • penzioner

    25.07.2022 16:01
    ne dajte svoje
    Novosadjani, postovanje za vas.
  • pape

    25.07.2022 13:27
    Rat
    Nema više priče, mora doći do građanskog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti