FOTO, VIDEO: Mini "dvorac" sa bazenom na Salajki prodaje se za dva miliona evra

Luksuzne kuće sa bazenom ili nešto prostranijim dvorištem postale su retkost u gradskoj sredini. Još ređe je da se jedna takva nalazi na nekoliko minuta od centra grada.

Ipak, upravo jedna takva oglašena je na prodaju na sajtu nekretnine-novisad.rs. Uz ovaj objekat prevazilazite i jedan od najvećih gradskih problema - parking.

No, da krenemo redom. Kuća od 345 kvadratnih metara, sa balkonom, terasom, bazenom, smeštena je u mirnijoj ulici Salajke, sa dosta zelenila i u kojoj, kako navode u NS-Group nekretnine, žive i poznate ličnosti.
Kuća ima svoja parking mesta ispred kuće, kao i u veliku garažu za tri-četiri automobila. U dvorištu se nalazi bazen sa grejačima i tušem, kao i letnjikovac sa dosta mesta i za veća okupljanja. Da li ćete da roštiljate, slavite sa porodicom i prijateljima ili nešto treće, to je već na vama.
 
 
"Gradnja kuće je vrlo kvalitetna i čvrsto građena, korišćeni su najskuplji materijali, sa dobrom izolacijom i stolarijom i podnim grejanjem na gas. Kuća spoljašnjim i unutrašnjim izgledom podseća na dvorac, ima kupole, a unutar kupola su sobe i kupatilo. Unutar kuće je sve puno drvo, kvalitetna keramika je na podu, ogromne sobe sa puno prozora i sobe su okupane sunčevom svetlošću", navode u NS-Group nekretnine.
 
 
Nekretnina je pogodna za tri porodice, ima devet spavaćih soba, dva dnevna boravka, dve kuhinje i tri kupatila.
 
 
Sam plac ima gotovo 1.150 kvadratnih metara, sa mnogo zelenila i ostalim sadržajem.
 
  
 
"Kvalitet, lepota i pozicija, lokacija i raspored kuće idealni. Svaki čovek koji kupi ovu kuću biće i više nego zadovoljan, jer je kuća bez mane", uvereni su NS-Group nekretnine.
Naravno, sve to dolazi sa cenom - dva miliona evra.
 
 
Više informacija i fotografija kuće pogledajte na sajtu NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti