Novi rok: Završetak popravke kolovoza u Račkog u Petrovaradinu krajem avgusta umesto u julu

Popravka kolovoza u Ulici Račkog u Petrovaradinu, koja je trebalo da bude završena 28. jula, trajaće još mesec dana.
Novi rok: Završetak popravke kolovoza u Račkog u Petrovaradinu krajem avgusta umesto u julu
Foto: 021.rs
Kako kažu "Putevi Srbije", radovi će trajati do 31. avgusta u 16 časova.
Ovo preduzeće je ponovilo da se u zoni radova saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i da je to regulisano semaforskom signalizacijom.
Podsetimo da je Račkog ulica vrlo prometna zbog prolaska kamiona koji ovuda ide u sklopu tranzita. 
  • BKV

    27.07.2022 09:37
    JP Putevi srbije
    Idioti. 50m puta "rade" dva meseca. Umesto da rade i noću da se što pre uradi oni samo preko dana sa dva radnika i jednim bagerom. Ozbiljan lopovluk!
  • Pax

    27.07.2022 08:41
    Radovi
    Strašno koliko se Peru pare i ladno bez objašnjenja se produžava rok završetka ,za tako nešto se plaćaju penali i to vrlo veliki tako dase to ne isplati izvođaču ali u Srbistanu sve može
  • Petar

    26.07.2022 21:01
    Sramota
    Mogli su makar kamione preusmeriti pored Televizije preko Trandžamenta,Ubaciti aitobuse sa klimom jer se čeka po 40 minuta po vrućini u autobusu od petlje do pijace u Petrovaradinu,ubaciti češće autobus koji ide preko mosta Slobode do Covid bolnice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.