Zaštitnik građana proverava snimke sa protesta protiv GUP-a u Novom Sadu

Dešavanja ispred zgrade Skupštine Vojvodine uoči sednice na kojoj je usvajan Generalni urbanistički plan Novog Sada 21. jula se trenutno proverava, izjavio je Insajderu zaštitnik građana Zoran Pašalić
Zaštitnik građana proverava snimke sa protesta protiv GUP-a u Novom Sadu
Foto: 021.rs
"Trenutno je u toku pregled svih dostupnih snimaka, kako se nešto ne bi propustilo", rekao je Pašalić.
Podsetimo da je pre i tokom sednice 21. jula došlo do sukoba građanskih aktivista i pripadnika privatnog obezbeđenja, dok je kordon ispred Skupštine napravila policija.
Zbog nasilja koje je izbilo na protestu i protiv usvajanja GUP-a za četvrtak u 19 časova je ispred policijske stanice u Pap Pavla zakazan protest "Buna protiv mafije". 
  • fedja

    27.07.2022 07:02
    zaštitnik gradjana ćuti
    Zaštitnik gradjana ćuti, jer mora da ćuti. Ne očekujem od njega ništa pametno da će reći ili preduzeti. Njegova funkcija je politička funkcija i on protiv aktuelnog režima ne sme i neće. Živi bili pa videli.
  • xZx

    26.07.2022 18:16
    Više od sramote
    @ Cccc

    Da, aktivisti su bili toliko agresivni da je jadno obezbeđenje moralo da treska žene o beton i guši ljude klečeći im na vratovima. Jedva izvukoše živu glavu siroti ljudi iz obezbeđenja, oni od sto kila. I da, komentar, kao što je vaš, govori sve o nama kao nebeskom narodu.
  • Žika

    26.07.2022 16:04
    Proveriti
    Ono što treba proveriti je zašto se kvazi aktivisti puštaju na slobodu nakon vandalskog ponašanja i mo stoji iza toga?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.