FOTO: Semafor na Bulevaru kralja Petra pokazuje samo žuto svetlo, evo i zašto

Semafor na uglu Bulevara Kralja Petra I i Braće Jovandić nije pokvaren, nego je uključen u režim žutog svetla, kažu za 021.rs u Gradskoj upravi.
FOTO: Semafor na Bulevaru kralja Petra pokazuje samo žuto svetlo, evo i zašto
Foto: 021.rs

U protekla tri dana Novosađani koji se voze Bulevarom Kralja Petra I, gde su trenutno gužve zbog radova u Jaše Tomića, požalili su se redakciji 021.rs da ne radi semafor na uglu ovog bulevara i Braće Jovanvić, u blizini stanice policije.

U Gradskoj upravi za 021.rs navode da semafor nije pokvaren ili isključen, nego da je po zahtevu policije prebačen u režim rada žutog svetla i da na raskrsnici dežuraju saobraćajci.

"Semaforski uređaj u funkcionalnom je stanju, ali je po zahtevu Odeljenje saobraćajne policije, od ponedeljka, 25. jula godine, u vremenskom intervalu od 8 do 18 časova, uključen na žuti treptač. Zbog izmenjenog režima saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, uzrokovanog radovima JKP 'Novosadska toplana', došlo je do preoterećenosti, odnosno velike frekvencije saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I, a po informacijama iz Policijske uprave, saobraćajna policija je konstantno na terenu", kažu u Gradu.
 
Iz Uprave su dodali da će, pošto Bulevar Jaše Tomića bude otvoren za saobraćaj, odnosno po informacijama iz policije da je svetlosna signalizacija dovoljna za regulisanje saobraćaja na predmetnom delu Bulevara kralja Petra I, semafor na raskrsnici sa ulicama Braće Jovandić i Save Kovačevića ponovo biti u redovnom radu. 
 
 
Reporteri 021.rs su na ovoj raskrsnici primetili prisustvo saobraćajnih policajca, ali ne tokom celog dana, tako da se povremeno stvaraju veće gužve u saobraćaju, jer mnogi vozači ne poštuju saobraćajnu signalizaciju i pravila prvenstva prolaza. 
 
Dodajmo da je planirani rok za završetak radova na Bulevara Jaše Tomića 31. jul.
  • Ns

    28.07.2022 10:07
    Mi
    Zatvoriti u isto vreme I skretanje kod Meka, Save Kovacevic ulicu, umesto prvo jedno pa drugo da rade , napravili haos, guzva , svaki dan u 17 prolazim pored policijske stanice, zuto na semaforu, ali policajca nigde..
  • Paja Patak

    27.07.2022 21:58
    Policija
    Sve bi bilo u redu kada bi tkz. Policija radila svoj posao za koji su dobro plaćeni.!!!
  • Hm

    27.07.2022 21:40
    Hm
    Vrlo pametno raskopali ceo grad. Tražite odgovorne, hitna pomoć ne može se pružiti ljudima sa Rotkvarija. Sram da vas bude, koja luda glava je kriva za kolaps???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti