Deo Starih Ledinaca dobija javnu rasvetu

Grad Novi Sad će sa 6,5 miliona dinara bez PDV-a finansirati izgradnju javnog osvetljenja u delu Starih Ledinaca.
Deo Starih Ledinaca dobija javnu rasvetu
Foto: 021.rs

Prema projektnoj dokumentaciji, predviđeno je da se radovi izvedu u naselju "Vučkovac" kojem se prilazi iz ulice Vuka Karadžića kod broja 37 i obuhvata nekoliko katastarskih parcela. 

Uprava za građevinsko zemljište navodi da uz pristupni put sa jedne strane postoje podzemni niskonaponski kablovi za kućne priključke i kanalizaciona mreža, a sa druge vodovod i vazdušni vodovi telefonske instalacije i da će se sada kopati rov od oko pola kilometra za kablove za javnu rasvetu.

Navodi se i da je priključenje buduće javne rasvete predviđeno sa postojećeg betonskog stuba u ulici Vuka Karadžića.

U naselju "Vučkovac" biće postavljeno 20 stubova i LED svetiljke od 150W.
 
Procenjeni rok za izvođenje radova je šest meseci.
 
Rok za dostavljanje ponuda zainteresovanih građevinskih firmi na tenderu gradske uprave je 22. avgust.
  • Grundfos

    09.08.2022 07:44
    Svetlo
    Osvetlite St.Ledince da Ćirko i Maksa ne tumaraju po mraku
  • MZ

    09.08.2022 06:29
    Opet laz!
    Referent ne radi maticarske poslove, isto tako nismo placeni za rad u savetu MZ. Onaj ko je glasao za nas taj zna i da nas potrazi i dobije pomoc kad je zatrazi. Rupa kod medare nije u nadleznosti Mz vec onog koje izvodio radove na naftovodu.
    I da, nista od zbora, jer po zakonu ne postoji vise, a za sirenje lazi da se MZ gasi neko ce od vas odgovarati.
  • Ledincan

    08.08.2022 22:42
    Hvala na prosvetljenju da cenjene clanove saveta salecemo po kucama. Stvarno nešto gluplje niste mogli smisliti? Ovo je u rangu obecanja za krpljenje rupe na glavnom putu kod medare od pre mesec dana pa ni danas nije rešeno. Nećemo savet više zamarati zahtevima koji su normalni u ovom veku nego ćemo sami otići na pravu adresu. Vi nastavite da primate plate za nerad. I da,proverena informacija je da mi zapravo imamo maticarku ali je sklonjena negde da savet ne bi morao da radi ništa a da mz bude zaključana. Pa tako pre nego sto nešto izjavite razmislite 3x da li je to zaista tačno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti