Novosađani, stiže osveženje: Do petka manje od 28 stepeni

Utorak bi trebalo da bude svežiji i mogući su pljuskovi.
Novosađani, stiže osveženje: Do petka manje od 28 stepeni
Foto: 021.rs
Vetar će biti slab do umeren severni i severoistočni. Najniža temperatura biće 18, a najviša 27 stepeni.
Sveže će biti i u sredu, a biće suvo i umereno oblačno. Temperatura će se kretati od 17 do 27 stepeni. U četvrtak takođe suvo i umereno oblačno, a maksimalna dnevna temperatura biće 25 stepeni. 
U petak i subotu opet toplije. U petak će biti umereno oblačno, dok će najviša temperatura biti 28 stepeni. U subotu je ponovo moguća kiša, a najviša dnevna temperatura biće 29 stepeni.
 
Biometerološka prognoza za utorak, 9. avgust:
 
Očekivane biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na osetlјive osobe. Tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Kod meteoropata će najizraženiji biti reumatski bolovi i glavobolјa.
  • Liman

    08.08.2022 15:26
    Nadam se da ste u pravu, utepa nas vrucina..
  • Joki

    08.08.2022 14:08
    Bogu hvala, konacno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti