I sutra sparno

Sreda će u Novom Sadu biti promenljivo oblačna.
I sutra sparno
Foto: Pixabay
Duvaće slab i umeren, ponegde i jak severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće 16, a najviša dnevna 28 stepeni.
I u četvrtak promenljivo oblačno, a temepratura će se kretati od 14 do 27 stepeni. U petak identično vreme.
U subotu i nedelju su mogući pljuskovi s grmljavinom. Oba dana minimalna temperatura će biti oko 16 stepeni, dok će najviša u subotu biti 26, a u nedelju 27 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 10. avgust:
 
Biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod hronično obolelelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu nesanice i bolova u mišićima i zglobovima.
  • B

    09.08.2022 17:10
    B
    Kise ni za leka,vetra severnog isto a sparno...ja sam 3 l vode popio! Bolje je kada je 35 ovo bre gusi!!!
  • Dragan

    09.08.2022 16:41
    Ah
    A sad prava meteorologija.Na radarskim kartama oblak iz teritorije severne BiH došao do Srbije i do Beograda ispario zbog visoke temperature tla,isto se desilo i u Vijvodini.Isto isparili u više slojeve atmosfere.Drveće u Srbiji počinje da se suši zbog betoniranja gradova i planina.Oblak koji je ispario ppnovo se kondenzovao u istočnoj Rumuniji .Temperatura u Evropi idealna 23-30°,španija 35°,Naj veća Saudijska Arabija sa 45°,naj niža oko južnog pola oko +8°.U Mini katastrofa temperature od 30-38°(prosek 30°).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti