FOTO: "Čistoća" ispraznila kontejnere iz blokiranog dela bulevara, nakon poziva ratara

Radnici "Čistoće" ispraznili su kontejnere na Bulevaru Mihajla Pupina oko kojih su počele da se prave gomile smeća.
FOTO: "Čistoća" ispraznila kontejnere iz blokiranog dela bulevara, nakon poziva ratara
Foto: 021.rs

To je učinjeno nakon što je 021.rs jutros objavio da se ne odnosi smeće sa dela Bulevara gde su u toku blokade. 

Vojvođanski ratari koji već pet dana protestuju i blokiraju deo centra Novog Sada pozvali su tada komunalne službe da rade svoj posao.

Oni su se za 021.rs požalili da komunalci, iako su im doneli dva dodatna kontejnera, sada ne dolaze da ih isprazne, pa su kontejneri bili prepuni, a otpad se gomilao i oko njih.
 
 
Oni su pozvali i policiju da dođe kako bi regulisala saobraćaj, jer i dalje dosta građana ne zna za blokade, pa dolazi do nepotrebnih rasprava. 
  • Lola

    13.08.2022 17:24
    Jedva su dočekali...
    Komunalci da ne rade, a da SNS ima sta da prebaci traktoristima, kako su "ugrozili" gradjane.
  • Mm

    13.08.2022 16:37
    Mm
    SNS mafija videla da nema negatvnoh reakcija gradjana na isplaniranu akciju kao Cistoca nemoze da nesmetano obavlja svoj posao!!! Smislice neku drugu akciju?! Ali ni to nemoze daim prodje!!! NS je uz Ratare i neka istraju do kraja!!! Predaja nije opcija!!!
  • NS

    13.08.2022 16:28
    Transparentno
    Mogla bi g.premijer da pruži javnosti precizan izvjestaj,ko je ove godine, i za sta, dobio subvencije drzave. Da ne bude ,kao par godina unazad Koluvija dobio 1.5milion / po izvjestaju stampe/ za organsku proizvodnju, a on gajio plantazu marihuane,i jos je na slobodi!!! Mozda su i neki od onih 75 kumova dobili subvencije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti