Više od 300 domaćinstava na Adicama dobija priključke za kanalizaciju

Grad Novi Sad raspisao je tender za gradnju mreže u delu Adica koji će omogućiti da se 317 domaćinstava priključi na gradsku kanalizaciju, saznaje 021.rs.
Više od 300 domaćinstava na Adicama dobija priključke za kanalizaciju
Foto: 021.rs
Tender za ove radove raspisala je Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI), a procenjena vredost je 174,8 miliona dinara bez PDV-a. 

Iz dokumentacije UGZI-ja se vidi da gradnja kanalizacije na Adicama oduhvata deo naselja južno od Ulice Marije Bursać do kanala koji nisi ime T-803. 

Predviđeno je da se postave kanalizacione cevi u dužini od gotovo četiri kilometra u Atinskoj ulici, Jefimijinoj ulici, Jovana Konjevića, planiranoj ulici koja još nema ime i koja je paralelna delu između Atinske i Slavka Rodića. Takođe, cevi će se postaviti i u Milenka Šerbana, Nikole Aleksića, Novoj 4, Palićkoj, Stevana Sinđelića i Slavka Rodića. 
 
 
Kako se vidi iz specifikacije radova, zbog gradnje kanalizacije u ovom delu Adica biće posečeno 123 stabla.  
Maksimalni rok za radove je 240 kalendarskih dana.
 
Rok za dostavljanje ponuda za ove radove je 2. septembar. 
  • Jaca

    24.02.2023 16:57
    Bilo bi mi drago da je istina
    Ulica jovana konjevića je jedna među prvim ulicama starija je više od 30 godina i stalno nam obećavaju put kanalizaciju gradsku vodu ali nažalost ništa od te priče tako da iskreno ja neverujem da će u skorije vreme ista od navedenog biti ako ikad i bude neznam dalićemo doživeti
  • Anita

    17.08.2022 20:46
    Fantastičan uspeh grada,stiže kanalizacija u 21. veku.
  • Alisa

    17.08.2022 20:07
    Kkk
    Sve super, zanima me kada će deo Kamenice, prema Popovici dobiti kanalizaciju?
    Verovatno, nikad! Mada, zida se po Fruškogorskom putu, kao da smo u gradu.
    I uskoro, “elitno naselje zatvorenog tipa”

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti