Pas je vraćen, BMW je ostao

Veterničanin Boško Milošević objavio je da pas Bea vraćen vlasnicima, nakon što je više medija objavilo njegov poziv u pomoć.

Milošević je na društvenim mrežama objavio da su mu ćerke ostavile psa na čuvanje, ali da je on pobegao, te da ga nema duže od mesec dana. Iz tog razloga, Milošević je napisao da će pokloniti BMW osobi koja pronađe i vrati psa.  

"Hvala od srca devojci koja ju je vratila i hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da vratim mir mojoj deci, mojoj porodici. Beskrajno hvala", napisao je on.

Nakon što je više medija objavilo ovaj poziv u pomoć, pas rase ši-cu uskoro je vraćen vlasnicima.
 
Miloševiću ga je vratila jedna devojka. Kako je napisao, devojka nije želela njegov automobil kao nagradu, odnosno nije tražila ništa zauzvrat.
  • Građanin

    18.08.2022 13:28
    Fenomenalno
    Da sam ranije znao, mogao sam kupiti isto kuče naučiti ga par stvari, dati ga čoveku i dobiti BMWa... Šta da se radi, neki ovde nismo za preduzetništvo.
  • nema

    18.08.2022 09:58
    ekskluziva
    "Nismo saznali gde je bio pas mesec dana. Kod devojke koja ga je vratila? Ako jeste, kako je dosao kod nje?"

    U sledećim danima će objaviti ekskluzivni interviju sa psom , pa ćemo saznati sve detalje.
  • KirkaYU

    18.08.2022 07:39
    ---
    Baš mi je drago što je ova kera vraćena kući!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti