Od subote nova izmena saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, ali i u Kraljevića Marka

Od subote, 20. avgusta na Bulevaru Jaše Tomića, od Bulevara oslobođenja do Kisačke ulice, odvijaće se dvosmeran saobraćaj, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru.
Od subote nova izmena saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, ali i u Kraljevića Marka
Foto: 021.rs
Takođe, od subote, 20. avgusta će biti privremeno zabranjen saobraćaj u Ulici Kraljevića Marka, od Bulevara kralja Petra prvog do Ulice braće Jovandić.
Razlog je rekonstrukcije vrelovoda.
 
Ova izmena će važiti do 31. oktobra.
  • Naprednjacka

    20.08.2022 16:16
    Jataganmala
    Da li neko zna sta oni rade na tom delu Bul. Jase Tomica, pet puta godisnje, unazad deset godina??? Sta kopaju, sta traze?? Zlato, naftu??
  • Biciklista

    20.08.2022 16:04
    Socijalni Esperiment
    Zatvoricemo na 6 meseci Partizansku...
    A moramo i za vreme EXIT-a da zatvorimo i Bulevar Jase Tomica, jer je to presudno u nedelji ovog festivala kada je saobracaj oko zeleznicke i autobuske stanice najprometniji.
    U toku leta kad su predvidjeni radovi cemo malo da radimo jer su vrucine, e onda kad ljudi dodju sa godisnjih, i kad pocne skolska godina, e onda zatvaramo i Kraljevica Marka, na koju se preusmerio Bulevar Jase Tomica.
    A oni putevi kod nadvoznjaka kod Aptiva, njih cemo toliko da opteretmo da smo za 2 meseca razbucali sav beton, i mislimo da je to sledece mesto za rekonstrukciju.
    U prevodu, evropska prestonica kulture je u toku ogromnog sojicalnog eksperimenta, koje predvodi vladajuca stranka ove drzave.
    Umrtvljen, letrgican narod, kog izgleda mozes konstantno da ogranicavas i da posmatras plodove svog uspeha. Verovatno je u slicnim eksperimentima postojala i tacka pucanja zrtava, ali sumnjam da ovaj metilljavi Novi Sad moze bilo sta da uradi. SRAMOTA!
  • Milan

    20.08.2022 09:19
    Do 31. oktobra? Ne kazu koje godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti