Ambulante na Sajlovu i Čeneju bez lekara, radiće samo medicinske sestre

Ambulante Doma zdravlja na Sajlovu i Čeneju od petka, 19. avgusta do 26. avgusta radiće bez lekara.
Ambulante na Sajlovu i Čeneju bez lekara, radiće samo medicinske sestre
Foto: 021.rs
"U ambulantama će raditi medicinske sestre zbog previjanja rana, davanja ordinirane parenteralne terapije, trijažu akutnih stanja prema većim objektima i zakazivanja pregleda", kažu u Domu zdravlja "Novi Sad".
Kako kažu u Domu zdravlja, razlog je taj jer je veliki broj lekara na dužem bolovanju, godišnjem odmoru i da sporadično imaju i bolovanja zbog kovida ili drugih infektivnih bolesti.
 
Zbog toga su bili primnuđeni na ovakvu izmenu rada koja će trajati šest dana.
  • Dule

    20.08.2022 12:31
    Plata
    Nije toliko problem plata koliko nedostatak kadra. Ne mogu da izdržim da radim za trojicu. Ni 5000 evra ne pomaže. Taj stres će da me ubije. U nekom momentu,posle 25 godina kao specijalista,napustiću posao,nikakvi novci me neće zaustaviti. Neka sestre leče.
  • Buba

    19.08.2022 15:34
    Sramota
    I onda na sve ovo, vođa kaže da je Vučević jedan od kandidata za premijera, jer je dobro vodio Novi Sad.Zemljo otvori se!
  • BOKICA

    19.08.2022 02:10
    Cin cin don don
    Bahato i siroko!!!
    Ocito je vreme za promene!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.