FOTO, VIDEO: Nevreme obaralo drveće, oštećeni automobili

Nekoliko sati posle oluje koja je napravila velike probleme u Novom Sadu komunalne službe još rade na otklanjanju štete.
FOTO, VIDEO: Nevreme obaralo drveće, oštećeni automobili
Foto: 021.rs
Na Limanu 4 veći broj vozila je oštećen zbog pada stabala na automobile na parkingu.

Reporter 021.rs javlja da je šteta velika.

 
Na terenu su radnici "Zelenila", "Parking servisa" i policija.
 
 
  • Seljak

    22.08.2022 14:56
    Zasto drvece lako vetar cupa u gradovima.Razlog je da su ta drveca zasadjena prakticno u betonu,gde koren ispod betona nema vlagu i on se ne razvija dalje od stabla.Posto nema vode koren ne moze da usbaja hranjive tvari za svoj razvoj. Gradsko drvece sporo raste iz tih razloga,gde sa slabo razvijenim korenovim sistemom lako pada pri malo javem vetru.Jesteli nekad videli pored puteva da je drvo uscupao vetar.Na jednoj slici se vidi koliko su slabe zile kod tog stabla,mnogo ih ima ali tanke.
  • Bojan

    22.08.2022 12:07
    @Vanja

    Pa vi i služite za to da čistite đubre i kosite travu, za to dobijate platu a ne da lupetate po internetu. Ne sviđa vam se posao? Ne brinite ko će držati motiku i lopatu, vi ako nećete lepo na vrata i put pod noge.
  • Katarina

    22.08.2022 09:01
    Pod hitno
    Pod hitno"robijaše zaposliti"umesto nanogice kod bazena lopatu u ruke. U Pančevu zatvor kao hotel, nekada su robijaši radili a sada kao u hotelu.. ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti