VIDEO Neverovatna scena: Novosađanin plivao u Jevrejskoj ulici

Provala oblaka koja je tokom noći poplavila veliki broj ulica, omogućila je jednom Novosađaninu da po prvi put u životu pliva Jevrejskom ulicom, saznaje 021.rs.
VIDEO Neverovatna scena: Novosađanin plivao u Jevrejskoj ulici
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs ispričali očevici, ovaj Novosađanin je, pošto je već bio pošteno mokar od pljuska, iskoristio "jezero" koje se stvorilo u Jevrejskoj za kupanje.

Svedoci koji su zabeležili ovaj događaj ispričali su za 021.rs da su kupaču ponudili neki napitak ili cigarete, ali da je on odbio. 

Plivač im je rekao da je voda "prijatna i ekstra pogodna za kupanje". 
 
  • Šodrošanka

    18.05.2023 12:36
    Plivaćemo svi uskoro
    Eeee jadna je naša sudbina s ovim botinama što se utrkuju da lajkuju i dislajkuju. Sve je ovo čista računica bez nepoznatih. Svi botovi, sendvičari, a o članovima s(ns)ekte da ne počinjem su krivi za ovo. GUP jeste glup, ali vi ste gluplji, ne shvatate da ćete i sami za malo privilegija i po koju crvenu plivati u govnima.
  • B

    24.08.2022 08:35
    malo jaca kisa
    Ovo nije bilo nevreme nego malo jaca kisa.
    Svi novosadjani znaju da tu nije plavilo i nikada pre tu nije bilo jezerce, to se desavalo isred elektro skole.
    Idioti koji su dosli u NS iz raznih vukojebina treba da shvate da za ovo jesu odgovorne DS i SNS vlast sa svojim polupismenim kadrovima u ZIGu i svojim kriminalcima koji prave zgrade kako bi glumili bizMismene i poslovne ljude sa legalnim kapitalom. Dodju iz okoline Vrbasa pa se bave urbanizmom.
    Zato NS izgleda kako izgleda, i mozda izgleda moderno nekom ko se doselio sa salasa, ali je sve ovo jadno i tuzno.
    Jezero u centru grada je tuzna slika drustva i vlasti.
  • Čika Prle

    24.08.2022 02:05
    Bože, kakvi krelci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti