Gradska uprava: Ekipe su na terenu, građani probleme da prijave komunalnoj miliciji

Iz Gradske uprave su saopštili da su "sve gradske službe i sva javno-komunalna preduzeća angažovana u punom kapacitetu na otklanjanju posledica vremenske nepogode koja je sinoć pogodila Novi Sad".
Gradska uprava: Ekipe su na terenu, građani probleme da prijave komunalnoj miliciji
Foto: 021.rs
Prema informacijama iz "Vodovoda", od 2 do 4 sata jutros, na 9 mernih stanica u gradu zabeleženo je da je palo 40 litara kiše po kvadratnom metru za 20 minuta.

Kako se navodi, to je tri puta više nego što kanalizacioni sistem može da primi.

Na otklanjanju posledica nepogode angažovana je i vatrogasna brigada, kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava.
 
 
"Molimo građane za razumevanje i strpljenje i uveravamo ih da će gradske službe i preduzeća otkloniti sve probleme koje je nepogoda prouzrokovala i nadalje biti u pripravnosti u slučaju novih padavina", navode iz Gradske kuće.
 
Dodaju da građani sve probleme koje je izazvala nepogoda mogu prijaviti telefonom komunalnoj miliciji na broj 021/4872544.
  • Ja

    24.08.2022 08:09
    Strucnjaci
    Sramota je sto projektanti moraju da rade za glupe, nepismene, bahate sljamove SNS-ovce...beeeee
  • Salajčan

    21.08.2022 18:18
    Sramota
    Ovi botovi što udaraju minuse na komentar o Galensovoj zgradi treba da ih je sramota i neka i njima dođe Galens u komšiluk i potopi ih. Fujjjjj
  • G

    21.08.2022 17:28
    G
    E svasta!!! Koja bre komunala milicija...sve sns sektasi koji jure babe i uzimaju plate od svih nas zatad kapilarnih glasova! Marsss

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti