Apel: Pomozite Kuhinji solidarnosti da nahrani ugrožene Novosađane

Novosadska Kuhinja solidarnosti, kolektiv koji priprema obroke za građane na margini društva, poziva sve građane da, shodno svojim mogućnostima, doniraju novac za nabavku hrane.

Kuhinja solidarnosti NS priprema narednu, veliku nabavku za septembar, a namirnice će biti korišćene u pripremi obroka za ugrožene.

Ugroženih je u Novom Sadu, kako poručuju, sve više, što produžava i spisak korisnika usluga.

"Pošto se finansiramo isključivo od vaših donacija, samo zahvaljujući vašoj pomoći mi opstajemo i pomažemo našim sugrađanima i sugrađankama u nevolji. Ako niste u mogućnosti da nam uplatite novac, veoma bi nam značilo da ovu objavu podelite na profilima kako bi što više ljudi videlo", poručuju u Kuhinji solidarnosti NS na Fejsbuku.
 
Ilustracija: Andrej Hriesik
 
Moto kolektiva je: "Niko gladan. Niko bez doma".
 
Uplate u novcu ovaj kolektiv prima isključivo od fizičkih lica na sledeći tekući račun:
 
325-9500700045352-36 (OTP banka)
Svrha uplate: Kuhinja solidarnosti NS
Primalac: Udruženje "Omladinski centar CK13", Vojvode Bojovića 13, Novi Sad
Šifra plaćanja: 189 za uplate u gotovini, 289 za uplate preko računa
  • Vlada

    29.08.2022 11:13
    @X

    I da bi je koristio mora prvo popa da ti odobri, a onda da odeš do Klise... Što je najbolje čak i slike su postavili, da svi vide da imaju celih 20 korisnika.
  • Pera NN

    28.08.2022 04:02
    Djekaon
    27.08.2022 • 22:09

    Neko je u nevolji koji god da je razlog u pitanju ili pomozi ili nemoj.Najlakše je nalaziti razloge zašto ne pomoći.Tvoj izbor da li ćeš pomoći ili ne ali mani se traženja razloga i opravdanja za tvoj manjak empatije ili viška sebičnosti.Mani prigovaranje od toga nema niko ništa ili pomozi ili nemoj tvoj izbor.
  • Ksena

    28.08.2022 00:30
    Zasto
    Zasto samo donacija u parama? Zašto ne kg šećera,ulja, bilo sta od hrane.
    Odeca ako treba?
    Svi samo pare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.