"Liman zove" i ove godine okuplja mlade neafirmisane bendove, prijave traju do 10. septembra

Audio konstruktor poziva sve mlade neafirmisane bendove da se prijave za nastup u okviru projekta "Liman zove".
"Liman zove" i ove godine okuplja mlade neafirmisane bendove, prijave traju do 10. septembra
Foto: 021.rs

Svi kreativini mladi Novosađani i Novosađanke koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, pozvani su da iskoriste priliku i prijave svoj bend (ili solo nastup) na konkurs u okviru projekta "Liman zove" koji se tradicionalno realizuje svake godine u Limanskom parku u Novom Sadu. 

Za prijavu je potrebno poslati kratak snimak izvođenja jedne od autorskih kompozicija na mejl adresu: ruzanpametanimlad@gmail.com do 10. septembra 2022. godine. 
Nakon toga izvršiće se selekcija i odabraće se izvođači koji će dobiti priliku da se pokažu i nastupe na bini sa kompletnom koncertnom produkcijom i dobiju višekanalni snimak svog nastupa. 
 
Cilj aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta "Liman zove" jeste afirmacija mladih umetnika, čemu je Audio konstruktor posvećen svojim društveno odgovornim poslovanjem dugi niz godina. 
 
Projekat je podržava Uprava za kulturu Novog Sada.
  • Sale NS

    29.08.2022 12:54
    Extra!
    Konačno je neko prepoznao vrhunsku ideju "Audio konstruktor"-a i njihovu posvećenost afirmaciji mladih bendova koji u poplavi šunda i kiča jednostavno nemaju gde da se pokažu i dokažu!? Bravo Srele, bravo Miro!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti