Dom zdravlja na Limanu isključuje ukrasnu rasvetu da uštedi struju

Dom zdravlja "Novi Sad" usvojio je preporuku Vlade Srbije o isključivanju dekorativne rasvete na objektima od javnog značaja.
Iz tog razloga, ambulanta na Limanu IV do daljeg neće uključivati rasvetu, kako tokom noći, tako ni tokom obeležavanja važnih datuma u kalendaru zdravlja. 
Vlada Srbije apelovala je na sve institucije i organizacije da primene tu preporuku kao "primer odgovornog i racionalnog ponašanja".
 
 
U međuvremenu, izdate su i preporuke domaćinstvima kako da štede struju i toplotu.
  • Slavko

    31.08.2022 17:41
    Ma ajte
    Zašto vlada neda preporuku strankama da manje zavataju lovu iz društvenih firmi pa nebi ni bilo krize. Firme koje imaju svaki dan ogroman priliv novca su kao u problemu. Sramota....
  • Mikan

    31.08.2022 06:03
    A kako bi se gdin. Vesko dokazao?
  • BOJANAP

    31.08.2022 02:05
    SODOMA I GOMORA
    Mora da sija kao las vegas da ne kazem kupleraj koji sprovodi menadžment!
    Od para naroda!!!
    Neka ugasi svetla i ode!!!
    Pomoci ce i narodu i epsu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti