FOTO, VIDEO: Prodaje se odlično uređen porodični stan na Bulevaru Evrope, tu je i dupla garaža

Stanovi u zgrada su uglavnom generički i liče jedan na drugi. Međutim, ponekad se neko potrudi da stan uredi tako da to bude nešto drugačije.

Jedan od takvih stanova oglašen je na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine

U pitanju je četovorosobni porodični stan na dve etaže. Odličnog je rasporeda i, kako se navodi, izuzetno svetao. 

Osim toga, tu su betonske stepenice i prilikom uređenja stana korišćeni su kvalitetni materijali. 
 
Ukoliko izađete na terasu, pred vama je zelenilo. Tu je visoko drveće, a pogled vam "puca" sve do Fruške gore, što je sve teže naći u Novom Sadu.
 
 
"Osim toga, stan je dodatno opremljen novom belom tehnikom i nameštajem. Veoma je svetao stan. Na gornjem nivou postoje blage kosine samo u dve dečije sobe, dok se u ostatku stana plafoni spušteni i urađena je led rasveta. Ovaj stan ima oko 17 metara kvadratnih natkrivene terase koja gleda na Frušku Goru", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
Oni koji razmatraju kupovinu ovog stana imaju mogućnost "pazarenja" duple garaže uz stan. 
 
Stan od 105 kvadratnih metara je u odličnom stanju, kao i sama zgrada koja ima lift, rampu za invalidska kolica. Podrazumeva se da su sprovedeni internet, kablovska, vodovod, a tu je i video nadzor. Grejanje je centralno.
 
Naravno, sve stiže i uz cenu od 275.830 evra. Više informacija i fotografija pogledajte na sajtu NS-Group nekretnine, a možete i direktno da kontaktirate agenta.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti