Mamarijum: Novosadski klub za podršku trudnicama, mamama i bebama sada na novoj adresi

Prvi klub za mame i trudnice u Novom Sadu, ali i u regionu, odnedavno svoja druženja i brojne usluge pruža na novoj adresi.
Mamarijum: Novosadski klub za podršku trudnicama, mamama i bebama sada na novoj adresi
Foto: Pixabay

"Mamarijum", klub za edukaciju, druženje i međusobnu podršku okuplja žene u cilju osnaživanja i osvešćivanja trudnica, mame i porodice na najbolji način, uz pomoć stručnjaka i iskusnih partnera koji su uz klub još od osnivanja 2015. godine.

U ovom roditeljskom centru mame i trudnice dobiće svu potrebnu pažnju. Međutim, možda najznačajnije vreme provodi se s mališanima u toku ranog razvoja, izuzetno bitnog perioda u životu svakog deteta.

Zato "Mamarijum" organizuje programe za bebe i decu do treće godine života, koji su fokusirani na stimulanse. U okviru ovih programa nalazi se segment razvojne gimnastike za novorođenčad i bebe do godinu dana uzrasta, kao i "razvijalica" posvećena mališanima uzrasta od godinu do tri godine.
 
U "Mamarijumu" vas očekuju bogati programi namenjeni trudnicama. Sve trudnice koje žele da nauče što više od vrsnih stručnjaka mogu da se uključe u rad Akademije za trudnice, a one malo fizički aktivnije imaju priliku da se uključe na jogu za trudnice, kao i na kombinovane treninge aerobika, pilatesa, vežbi s tegovima i ostalih aktivnosti.
 
Mame će se lakše nositi sa promenama na telu pohađajući fitnes programe za mame, na koje mogu da povedu i svoju decu.
 
Posebnu pažnju tim "Mamarijuma" posvećuje mentalnom zdravlju trudnica i porodilja, pružajući podršku u periodu koji je za mnoge žene vrlo izazovan i koji ne moraju i ne treba da prebrode same. 
 
Podršku radu "Mamarijuma" pružaju stručnjaci u oblasti, pre svega, ginekologije i akušerstva, ali u radu učestvuju i psiholozi, pedijatri, babice, defektolozi, logopedi. 
 
Jedinstvena ponuda "Mamarijuma" je nega bebe u hidromasažnoj kadici, koja služi za pravilan razvoj i stimulaciju bebe, opuštanje napetih mišića, ali i za pripremu za zdrav i kvalitetan san najmlađih.
 
Niz korisnih i aktuelnih saveta možete u svakom trenutku pronaći na blogu "Mamarijuma", a novosti možete da pratite na Fejsbuku i Instagramu. Uključite se u rad sa ovom ekipom pozivom na broj 064/277-50-31 ili na mejl mamarijum@gmail.com, a možete i da posetite ovaj roditeljski centar.
 
"Mamarijum" je sada na novoj adresi i čeka vas s nestrpljenjem na Bulevaru Evrope 23.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti