U toku radovi na izgradnji fekalne kanalizacije u delovima Rumenke

Radovi na izgradnji nedostajućeg dela fekalne kanalizacije u Rumenki u toku su u sedam ulica.

Kako navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, u pitanju je nova trasa kanalizacione mreže za ulice Laze Markovića, Nova 12, produžetak ulice Danila Kiša, ulicu južno od Vojvode Putnika, deo Baštenske (između Nova 12 i Laze Markovića), a takođe i za ulice Nova 2 i Novosadsku.

Ukupna dužina kanalizacione mreže iznosi oko 2,2 kilometra, a radovi u vrednosti od skoro 93 miliona dinara biće izvedeni u roku od 160 kalendarskih dana.
U ovoj upravi navode da će se ove godine raditi i nedostajuće pešačke staze i javno osvetljenje u delovima Rumenke.
 
Do sada je, navode u upravi, u Rumenki izgrađeno oko 24 kilometra kanalizacione mreže, a ovo naselje je dobilo i separatno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti