Niko neće da izgradi dva basket terena u Novom Sadu, grad izdvaja 10 miliona

Niko se nije javio na tender za izgradnju dva terena za basket, zbog čega je Gradska uprava poništila ovu nabavku, saznaje 021.rs.
Niko neće da izgradi dva basket terena u Novom Sadu, grad izdvaja 10 miliona
Foto: Pixabay

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) je obaveštenje o neuspelim javnim nabavkama objavila dan nakon roka za dostavljanje ponuda, a očekuje se da tenderi ponovo budu raspisani u narednim nedeljama. 

Planirano je da se iz budžeta grada izdvoji gotovo 10 miliona dinara bez PDV-a za dva basket terena, a u samoj dokumentaciji nije navedeno gde bi se oni postavili.

UGZI je za ove terene raspisao dva odvojena tendera dan za danom koji su gotovo istovetni, ali se razlikuje procenjena vrednost radova za oko 30.000 dinara. 
 
Prvi vredi 4,73 miliona dinara bez PDV-a, a drugi 4,76 miliona. 
  • 04.09.2022 00:18
    @jova
    Ledinci nemaju ništa,ne znam kako nije sramota predsednike obe mz da primaju plate za nerad? Od rupa se ne može proći,smeca i korova na sve strane,žalbu nemaš kome uložiti jer nikada nikoga tamo nema.
  • Јова

    03.09.2022 15:18
    База на Дунаву
    Лединци имају три позната кошаркаша Бора Станковић , Дарко Миличић ,Душан Ристић и доста њих непознатих 2 коша у селу ал нема кафане и кафића ,сеоске плаже због базе ни свој бус линија 75 зона 1. ,понтоне и везове за чамце због забране па је за спорт и остало село 5. зона
  • Sport

    03.09.2022 08:20
    Tereni
    Postavljam pitanje zašto na naselju Jugovićevo nove zgrade Blokovi A i B ima urađeni tereni jedno igralište za decu za koje je napravljen mobilijar,dok je sportski teren urađen da je podloga ofarbana u plavo i ostala prazna niti su stavljeni koševi niti su iscrtani tereni,zar i za to nema ko da završi uradite ono što je u nacrtu plana završite zbog omladine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti