FOTO: "Ispravio" kružni tok na Bulevaru Evrope - završio na livadi kod Lidla

Građani su jutros na livadi, u blizini Lidla, na Bulevaru vojvode Stepe, mogli videti "nepropisno" parkiran automobil.
FOTO: "Ispravio" kružni tok na Bulevaru Evrope - završio na livadi kod Lidla
Foto: 021.rs
Automobil se tu našao nakon što je prethodno prošao kroz sredinu kružnog toka na raskrsnici Bulevara Evrope, Bulevara vojvode Stepe i Kornelija Stankovića.

Prema saznanjima 021.rs, nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim satima.

Tragovi prolaska automobila kroz travnati deo kružnog toka, kao i tragovi na trotoaru na Bulevaru vojvode Stepe, više su nego vidljivi. Osoba koja je upravljala automobilom imala je sreće, jer je uspela da izbegne stub javne rasvete i zaustavi automobil na livadi.
 
Nije poznato koji su razlozi za gubitak kontrole nad vozilom.
 
 
Detelinarac koji živi nedaleko od mesta nezgode kaže za 021.rs da je čuo udarac i buku, zbog čega je pogledao kroz prozor.
 
"Video sam automobil kako se zaustavlja na livadi posle kružnog toka. Neki kombi koji je prolazio se zaustavio, prišli su automobilu iz kog je izašao neki čovek. Nije izgledao povređen, pričali su sa njim. Posmatrao sam šta se dešava neko vreme i nisam video da je došla Hitna pomoć", poručuje ovaj Novosađanin.
  • Buba

    07.10.2022 07:23
    Sve ludo
    A svakodnevni kolapsi na kruznim tokovima na Klisi? I juce se u sred te guzve nadje neki morz, sam u kolima, koga je mrzelo da ceka(valjda mu se ladila prasetina), ukljucio rotaciju i kroz guzvu. A ostali ko vas šiša.... Ko ima gde, neka bezi iz grada.
  • Toša

    10.09.2022 09:58
    (Ne)radno vreme
    Pravo, kroz kružni tok, se i prolazi samo u ranim jutarnjim časovima...
  • Petak

    09.09.2022 13:06
    Guzva
    Proslog petka na raskrsnici kod bolnice u Futoskoj ulici semafori nisu radili. Policijski auto parkiran na biciklistockoj stazi da regulise sudar. Nijednom nije palo na pamet da stane u centar i regulise saobracaj. Ovo samo u crtanim ima!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti