Ovo su najtraženiji kursevi stranih jezika u Novom Sadu - i adresa na kojoj se uče

Engleski i nemački i dalje su najpopularniji strani jezici koje uči veliki broj građana iz ličnih i poslovnih razloga.
Ovo su najtraženiji kursevi stranih jezika u Novom Sadu - i adresa na kojoj se uče
Foto: Pixabay

Iza njih su italijanski, francuski, ali i švedski, norveški i ruski jezik, koji su popularni iz istih razloga kao i prethodno navedeni strani jezici.

Učenje stranih jezika jedna je od najboljih odluka koju možete da donesete. Poznavanje stranih jezika otvara mnoga vrata u karijeri koju možete da gradite bilo gde na planeti, uz veliki uspeh i potencijal da rastete i dalje.

Najveću ponudu kurseva stranih jezika - kako onih najpopularnijih, tako i onih manje popularnih, pronaći ćete u Akademiji Oxford, u kojoj se brojni polaznici uče jezicima još od 2008. godine.
 
Izuzetne pogodnosti dočekaće vas u Akademiji Oxford, uz garantovanu uslugu i kvalitet koji je neophodan da bi učenje jezika imalo smisla. Ukoliko se odlučite za neki od izuzetno popularnih brzih kurseva stranih jezika, bazično znanje dobićete za svega 45 dana, ali na raspolaganju imate i individualne i grupne časove za neke od 35 raspoloživih stranih jezika (uključujući čak i znakovni jezik).
 
Svi polaznici rade uz pomoć modernih audio-vizuelnih sredstava u nastavi, uključujući trenutno najveću pogodnost - onlajn nastavu.
 
Licencirani, iskusni predavači potrudiće se da onlajn čas bude podjednako kvalitetan kao nastava uživo, što će polaznicima omogućiti da brzo usvoje znanje, i stignu do zasluženih diploma.
 
Kako da znate na kojem ste nivou poznavanja jezika?
 
Dovoljno je da na sajtu Akademije Oxford odaberete takozvani placement test za jezik za koji ste zainteresovani. Rezultati će reći svoje.
 
O kvalitetu kurseva u Akademiji Oxford govori i činjenica da u jednoj kalendarskoj godini čak 10.000 polaznika pohađa nastavu iz nekog od brojnih raspoloživih kurseva. Polaznici imaju mogućnost da termine nastave prilagode svojim potrebama, u dogovoru s predavačima, kao i da biraju koliko im puta nedeljno odgovara pohađanje nastave. 
 
Odaberite strani jezik već sada i prijavite se za pohađanje kursa u Akademiji Oxford OVDE.
 
Akademija Oxford nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. 
 
Više informacija dobićete na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti