Gotovo 15 miliona dinara za 500 metara pešačke staze u Rumenci

Izgradnja više od pola kilometra pešačkih staza u Partizanskoj ulici i na Kisačkom putu u Rumenci koštaće gotovo 15 miliona dinara.
Gotovo 15 miliona dinara za 500 metara pešačke staze u Rumenci
Foto: 021.rs

Izvođači će imati rok od 90 dana da završe posao.

Staze će graditi "Put-invest", koji je bio jedini ponuđač na tenderu.
Projektom je predivđeno da se urede pešačke staze koje idu ulicama koje su deo državnog puta i koji vodi od Rumenke ka Vrbasu.
 
U dokumentaciji, u koju je 021.rs imao uvid, navodi se da će se sagraditi staza za pešake u dužini od oko 30 metara u delu Kisačkog puta i više od 500 metara u delu Partizanske ulice, kao i da je predviđena širina staza za prolaz pešaka 1,6 metara. 
 
Uz staze će, radi bezbednosti pešaka, biti postavljena i elastična odbojna ograda sa rukohvatom, te zaštitna ograda za pešake sa strane nasipa kojim ide put Rumenka-Vrbas.
  • David Đuriš

    26.09.2022 19:34
    Iz Šupljeg u Šuplje
    Postavljaju se pešačke staze gde već postoje , a ostale ulice?! Rumenčani pešače po putu kao Smogovci. Bici staza do grada? Šetalište na kanalu DTD ? Neki park ? Pa ima Rundza više od 10000 duša pa jesmo svi baš toliko napredni?
  • Simo

    11.09.2022 15:22
    VLAST POZNATA PO AFERAMA
    Što ova vlast krade pare na javnim radovima to je nečuveno. Ni stida ni straha od kradje i pljačke javne svojine nemaju.
  • Prc

    10.09.2022 07:05
    Pa ovo se desava godinama u nazad, da ne kazem decenijama.
    Novosadjani sede kuci i ovo prolazi i prolazice.
    Sedite kuci, bice bolje. Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.