Nagradni konkurs za foto-priču: Tema je "Inspiracija - Priča u slikama"

Nagradni konkurs za foto-priču na temu "Inspiracija - Priča u slikama" upravo je otvoren za sve zainteresovane uzrasta 15 godina i više, a u organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Za učešće je potrebno poslati jednu do tri fotografije i kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije. 

Jedna foto-priča treba da sadrži jedan tekst i od jedne do tri fotografije. Jedan autor/autorka može da pošalje do dve foto-priče.

Potrebno je da fotografije i tekst budu autorski. Prva tri mesta biće nagrađena poklon karticama za knjižaru u vrednosti od tri, pet i sedam hiljada dinara.
 
Konkurs traje do 5. oktobra.
 
Prijava i dodatne informacije su na: fotoprica.izjzv@gmail.com.
 
Detalje o konkursu možete pročitati OVDE.
 
Konkurs je deo programa 7. Festivala mentalnog zdravlja, koji se ove godine održava od 10. do 20. oktobra u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.