VIDEO: Nakon alarmiranja javnosti Karin komerc uklanja beton izliven u šumi na Šodrošu

Mehanizacija Karin komerca, nakon alarmiranja javnosti, izašla je na teren da ukloni beton koji su kamioni ove firme juče izlili u šumu na Šodrošu.
VIDEO: Nakon alarmiranja javnosti Karin komerc uklanja beton izliven u šumi na Šodrošu
Foto: 021.rs

Ovo su saopštili aktivisti Šodroš Survivor kampa koji su objavili i snimak uklanjanja.

Kako navode u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, komunalna inspekcija juče je odbila da izađe na teren po njihovom pozivu, iako su aktivisti snimili trenutak izlivanja betona  u šumu zaštićenih belih i crnih topola.

 
Kamperi su u saopštenju za javnost naveli da je reč o kamionu firme "Karin komerc", za koju su istakli da je poznata po raznim prestupima u oblasti zaštite životne sredine, kao što su seča šume, skraćivanje veterničkog rukavca i oštećenje nasipa u Futogu. 
 
Portal 021.rs zatražio je komentar "Karin komerca" i upitao firmu da li imaju odobrenje zvaničnog organa za izlivanje betona u šumu, ali do objavljivanja ovog teksta odgovor nije stigao. 
  • piskaralo

    14.09.2022 10:27
    "komunalna inspekcija juče je odbila da izađe na teren po njihovom pozivu"
    a da tom iz inspekcije policija ili doktor ne dođu po pozivu?
  • Neli

    13.09.2022 17:58
    Sramota
    A tolika sela na jugu Srbije nemaju put, o đačkim stazama za đake pešake da ne govorim, a ovde se drveće "zaliva" betonom. Muka mi je
  • Slale Om

    13.09.2022 16:24
    Tako je pre par godina dosao lik sa kamionom da istrese otpad na ulazu u Ribnjak. Srecom sam se tu zatekao taman kad je hteo da pocne da kipuje pa sam ga pitao sta to radi. Lik rece da mu je gazda rekao da tu istovari. Ja ga pitao da li bi, da mu gazda kaze, skocio s mosta. On se zbunio a ja mu rekao da nosi sve to gazdi u dvoriste a ako se gazda bude bunio neka dodje da se sa mnom objasni. Pokupio se, otisao i vise nikad nije dosao. Ni on ni gazda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti