Nova škola stranih jezika za decu i odrasle Propago: Savremen pristup za upijanje znanja

Novi Sad je dobio novu savremenu školu stranih jezika za decu i odrasle - Propago, a upis polaznika je u toku do kraja septembra.
Za sve koji žele da nauče ili usavrše znanje italijanskog, španskog, engleskog ili srpskog za strance (Serbian for foreigners), ovo je prilika da kroz praktičan, timski rad postignu svoj cilj. Nastava počinje u oktobru, a mesta su još uvek otvorena za sve zainteresovane.
Savremena metoda, rad u grupama od četiri do osam članova kroz vežbanje, praksu i konverzaciju, kao i moderan pristup nastavi glavne su odlike ove škole.
Kursevi jezika su kako za osnovce od prvog razreda do male mature i srednjoškolce, tako i za odrasle, ali i za seniore za + 50 godina, po želji. Suvišno je govoriti koliko su u današnje vreme važni i često neophodni strani jezici, zato su kursevi pažljivo osmišljeni i prilagođeni različitim uzrastima i potrebama.
 
 
Sve detalje u vezi sa cenama i brojem časova za svaki kurs možete pogledati na sajtu škole Propago.
 
Svi kursevi su klasifikovani prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za žive jezike (Common framework of reference for languages/ Quadro comune europeo di riferimento): A1 i A2 (osnovni i početni nivo), B1 i B2 (srednji i napredni nivo), C1 i C2 (nivoi vladanja stranim jezikom). Za dečji uzrast postoje i međunivoi.
 
Radno vreme (za upis) u septembru je radnim danima od 10 do 12h i od 18 do 20h, subotom od 10 do 12h.
 
Nastava svih kurseva se odvija prepodne, popodne i uveče. Za polaznike koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da pohađaju nastavu tokom radne nedelje, moguće je organizovati blok časova subotom.
 
Pri upisu polaznici (srednjoškolci i odrasli) se testiraju, a na osnovu rezultata preporučuje se odgovarajući kurs. Osnovci su izuzeti od ulaznog testiranja i raspoređeni su po uzrasnim grupama. Po završetku kursa, radi se završno testiranje i škola izdaje svoj sertifikat o položenom kursu. Po želji polaznika, škola priprema i prijavljuje kandidate za polaganje ispita za međunarodne sertifikate.
Kako da se prijavite?
 
Škola se nalazi na odličnoj i dobro povezanoj lokaciji sa ostalim delovima grada - u blizini Železničke stanice, na Bulevaru kralja Petra I 32.
 
Za nastavu koja počinje u oktobru upis je u toku, a možete se prijaviti na sajtu putem formulara ili telefonom na 063/757-80-91, a sve potrebne informacije možete saznati i putem mejla info@propago.rs.
 
Na drušvenim mrežama fejsbuk i instagram budite u toku sa svim aktuelnostima i popustima.
 
Izrazite svoje mišljenje na stranom jeziku, budite deo Propago tima. Upišite već danas školu u kojoj ćete dobiti sve ono što treba i želite da znate.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti