Ovog vikenda ponovo zamena starog papira za sadnice

Na jesenjoj cvetnoj pijaci i ovog vikenda se održava akcija "Zamenite stari papir za sadnice".
Ovog vikenda ponovo zamena starog papira za sadnice
Foto: 021.rs
Zainteresovani građani stari papir mogu da donesu na Cvetnu pijacu na platou Spensa u petak, 16. septembra, od 8 do 19.30 i u subotu, 17. septembra, od 8 do 14 časova.

Svi koji donesu 10 kilograma starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.

Na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.
 
Akciju organizuje udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" u želji da podstakne građane i građanke na reciklažu starog papira. 
 
Ovo je nastavak akcije koja je počela prošlog vikenda, a na kojoj je, kako saopštavaju "Inženjeri" prikupljeno više od 1,2 tone papira za reciklažu.

Tokom jeseni održaće se još jedna zamena starog papira za sadnice, i to 7. i 8. oktobra. 

  • Musaši

    14.09.2022 09:20
    U onoj državi osamdesetih, toliko smo skupljalji po jednoj osnovnoj školi i to bez sadnica...
    Ali nije nam valjala, ova sa lucidnim i nakaradom nam je bolja.
  • Nataša

    14.09.2022 08:27
    Gde je prava adresa
    "da podstakne građane i građanke na reciklažu"
    Treba da podstaknu gradsku vlast i JKP čistoću na to. Građani očekuju kontejnere za staklo, papir, i sa oduševljenjem će ih prihvatiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti