"Samo" tri godine nakon naloga inspekcije: Saniraće se rupe na oštećenom mostu na Mišeluku

Sanacija mosta na petlji Mišeluk, na putu između Petrovaradina i Sremske Kamenice, koštaće više od 32,3 miliona dinara sa PDV-om, saznaje 021.rs.
"Samo" tri godine nakon naloga inspekcije: Saniraće se rupe na oštećenom mostu na Mišeluku
Foto: 021.rs

Ovi radovi će uslediti tri godine otkako je saobraćajna inspekcija naložila da se obave neophodne popravke mosta koji je opasan prvenstveno za pešake i bicikliste zbog velikih rupa u konstrukciji.

Podsetimo, ovaj most na Mišeluku se nalazi iznad tunelskih cevi Mosta slobode i deo je Ulice vojvode Putnika. Mada je asfaltna podloga na kolovozu u koliko-toliko normalnom stanju, pešačke staze imaju velike rupe, a nema nikakve saobraćajne signalizacije koja na to upozorava. 

U tenderskoj dokumentaciji Uprava za građevinsko zemljište i investicije je navela da je potrebno da se uredi pešačka staza, ograda, ivičnjaci, slivnici i drugo, kako bi se most obezbedio.
 
Posao je dodeljen grupi ponuđača koji čine "Bricken" iz Novog Sada, "Ekstra-auto transport" iz Vrbasa i "Antikor" iz Beograda, koji su se i jedini javili, a njihova ponuda je manja za oko dva miliona od procenjene vrednosti radova. 
 
Oni će u roku od 299 kalendarskih dana obaviti popravke mosta na Mišeluku. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti