FOTO: Lopovi kradu sitne delove sa vozila na Limanu

Učestale krađe sitnih delova sa automobila u Novom Sadu ne prestaju, a poslednji primer zabeležen je na Limanu.
FOTO: Lopovi kradu sitne delove sa vozila na Limanu
Foto: 021.rs

Građani su jutros na parkingu u Balzakovoj ulici, nedaleko od raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana i Narodnog fronta, zatekli više vozila sa kojih su skinuta svetla, akumulatori i drugi delovi.

Kako se vidi na fotografijama koje su Limanci poslali 021.rs, šteta na automobilima je primetna i čini se da lopovi nisu birali vozilo, nego su išli redom.
"Ovo nije prvi put da nekome ukradu nešto sa vozila, ali ovo što se sad desilo, sigurno je delo organizovane grupe. Nemoguće je da iza ovoga stoji jedna ili dve osobe, jer su delovi odneseni sa većeg broja vozila, koliko videh, sa jednog su odneli akumulator, a samo to je već teško za nositi", priča jedan od Limanaca kojem su skinuli svetla. 
 
Građani kažu da će policiji prijaviti da su im pokradeni delovi sa vozila, mada, kako kažu, ne očekuju da će to išta pomoći, jer i do sada prilikom obijanja ili skidanja delova, počinioci nisu nađeni.
 
 
Podsetimo da Novosađani već mesecima prijavljuju sve više slučajeva krađe delova sa vozila, kao i goriva. Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere sa Novog naselja, grupa lopova je išla od auta do auta i skidala čepove sa felni, kapice za ventile, retrovizore i druge delove. 
 
Takođe, 021.rs se javio građanin kojem su skinuli i branik. Iako je 021.rs od policije tražio informacije o ovim slučajevima, iz MUP-a nema odgovora o tome šta se preduzima da se spreče evidentno organizovane krađe delova sa vozila. 
  • Đoka

    22.09.2022 21:58
    Srkanje
    Meni u Balzakovoj već X puta izvukli benzin iz Punta!
  • Neko

    22.09.2022 21:43
    Panduri rade sa njima, zato i ne rade svoj posao
  • Vasa

    22.09.2022 20:32
    Označite radkape
    Flomaster koji se ne skida, i sa unutrašnje strane stavite oznaku. Može i poruku lopovu, tipa "srednji prst".
    Naravno, na najlonu i KP ne kupujte takvu robu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti