Konkurs za volontere na festivalu "Uhvati film" otvoren do 3. oktobra

Konkurs za volontere za međunarodni 20. filmski festival "Uhvati film", koji se održava od 12. do 16. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada, otvoren je do 3. oktobra.
Konkurs za volontere na festivalu "Uhvati film" otvoren do 3. oktobra
Foto: Pixabay

Svi koji bi voleli da budu deo ekipe Uhvati filma, a ujedno steknu nova poznanstva i veštine, mogu se prijaviti OVDE, popunjavanjem prijavnog formulara.

Poslovi u kojima volonteri mogu da uzmu učešće:
 
- Fotografija: fotogafisanje na Uhvati film festivalu, uz mentorstvo profesionalne fotografkinje;
- Tehnička podrška: personalna asistencija, protokol, tehnička priprema realizacije i organizacija događaja, distribucija promo materijala, priprema paketa za goste…
Uhvati film jedini je regionalni filmski Festival na temu invalidnosti. Već 20. godinu uspešno se održava u Novom Sadu, u organizaciji KAO Parnasa, od 2011. realizuje se u Rijeci, pod organizacijom Udruge Spirit, a od 2017. u Banjaluci pod vođstvom Humanitarne organizacije Partner i u Kotoru u realizaciji ART 365 iz Podgorice.
 
Cilj Festivala je afirmacija domaćih i inostranih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova, čiji su akteri osobe sa invaliditetom, kao i promocija mogućnosti i izazova osoba sa invaliditetom (sa posebnim osvrtom na višestruko marginalizovane grupe) kroz umetnost.
 
Svi detalji o konkursu i samom Festivalu dostupni su na http://uhvatifilm.org.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti