Svetski dan životinja: Izložba pasa iz prihvatilišta "Zoohigijene" i šansa da udomite ljubimca

Izložba pasa smeštenih u prihvatilištu "Zoohigijene i veterine" održaće se u u subotu, 1. oktobra, a povodom Svetskog dana životinja.

Izložba "Moj novi prijatelj" otvara mogućnost građanima da direktno u prihvatilištu "Zoohigijene" na Šangaju udome nekog od mnogih pasa.

U prihvatilištu su zbrinuti mnogi psi - rasni i mešanci, mladunci i odrasli psi, ali svaki od njih je željan stalnog i toplog doma.

Izložba počinje u 10 časova. 
 
Inače, "Zoohigijena i veterina" redovno udomljava pse iz svog prihvatilišta, a koji su psi pronašli novi dom možete da pratite na Fejsbuk i Instagram stranicama ovog preduzeća.
  • Liman

    27.09.2022 16:25
    Šteta, toliko lepo preduzece ali nema sreće sa direktorima od prvog dana
  • Jackie O.

    27.09.2022 16:22
    Bravo!
    Bravo divni i humani ljudi! Želim vam sreću i da kuce nađu tople domove, kao što su našli moji Rasim i Beti. Veliki pozdrav svima zaposlenima. Zbog vas je ovaj grad mnogo lepši i humaniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti