Na ovaj broj telefona možete dobiti sve informacije o predstojećem popisu

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova počeo je sa radom.
Na ovaj broj telefona možete dobiti sve informacije o predstojećem popisu
Foto: Pixabay
Telefonskim pozivom na broj 0800 444 005 građani će od operatera dobijati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022. 
Pozivi ka Info-centru su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije, iz fiksne mreže Telekoma Srbije i mobilnih mreža. 
Radno vreme Info-centra je od 8 do 20 časova svakoga dana.
 
Popis stanovništva, domaćinstava i stanova biće sproveden u periodu od 1. do 31. oktobra 2022. godine.
 
Sve informacije o Popisu 2022 dostupne su i na vebsajtu Republičkog zavoda za statistiku www.stat.gov.rs i na veb-sajtu Popisa popis2022.stat.gov.rs .
  • Vesna

    09.11.2022 13:37
    Ovo je DRZAVA Buzun-bura svi idijoti do jednog..popusivaci su jos i gori svi nepismeni kurire vi nas ko vas jebe ostavila sam broj i niko ne zove ...kako vas ja nebi vijala ma nebitni ste !!! Ko se brine za nas i kako cemo ziveti i poplacari ..!! Tako i mi za vas
  • Dragan Stojković

    30.10.2022 16:21
    Nemoguće je stupiti u kontakt sa operaterom sa mobilnog telefona o zakazivanju popisa a dobio sam obaveštenje da je popisivači bio i ostavio je svoj ID broj, fiksni telefon nemam.
  • Tanja

    30.09.2022 14:20
    Telefonsko popisivanje
    Zakon omogućava popis telefonskim putem - pogledati Vodič za popisivače (str 18, tačka 10) koji kaže: "Ako zbog nepovoljne epidemiološke situacije nije u mogućnosti da uđe u neki stan i obavi popisivanje (npr. ako je neko od članova domaćinstva bolestan ili se građani plaše zaražavanja i ne dozvoljavaju ulazak u stan), popisivač treba da objasni da je popisivanje obavezno i da predloži građanima opciju telefonskog popisivanja. U tom slučaju, popisivač uzima kontakt telefon domaćinstva i dogovara/zakazuje termin popisivanja."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti