FOTO: Ostvarite popust na registraciju vozila na tehničkom pregledu "Trijumf 021"

Velika akcija u kojoj možete da ostvarite popust na registraciju vozila na tehničkom pregledu u kompaniji "Trijumf 021" je u toku.

Potrebno je da fotografišete kupon (naznačen na 021.rs) i ostvarite popust na kompletnu registraciju vozila.

Termin možete da zakažete pozivom na sledeće brojeve telefona: 021 30 33 200 ili 064 64 80 532.


Uslikajte ovaj baner i ostvarite popust. 

Tehnički pregled "Trijumf 021" je dostupan na tri lokacije u Novom Sadu - Šajkaška 15A i Rumenački put 2, kao i u Sremskoj Kamenici - Karađorđeva 27.
 
1. Novi Sad, Šajkaška 15A, gde možete izvršiti tehnički pregled mopeda, motocikala, putničkih vozila i teretnih vozila do 3,5t ukupne mase.
 
2. Sremska Kamenica, Karađorđeva 27, gde možete dobiti tehnički pregled mopeda, motocikala, putničkih vozila i teretnih vozila do 3,5t ukupne mase.
 
3. Novi Sad, Rumenački put 2, gde možete uraditi tehnički pregled, putničkih vozila, svih vrsta teretnih vozila, svih vrsta prikolica, autobusa, kvadova i tricikala.
 
 
  
 
Akcija traje do kraja godine.
 
Trijumf 021 je kompanija koja se bavi prodajom usluga vezanih za registraciju motornih vozila i tehničkim pregledom motornih vozila.
 
  
 
Poslove vezane za registraciju vozila poverite Trijumfu 021, a njihov kolektiv će poverenje posetilaca nagraditi brzom i kvalitetnom uslugom. Građanima je na raspolaganju profesionalno obučeno i ljubazno osoblje.
 
Tehnički pregled, registracija vozila, izdavanje nalepnica, tablica, saobraćajnih dozvola, prenos vlasništva, ovlašćenja i ugovori, zeleni karton, osiguranje (kasko, putno, stakla), deo su njihovih usluga, a sve informacije i detalje možete pronaći na sajtu, kao i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti