FOTO, VIDEO: 1,4 miliona evra za kuću u centru NS - spolja staro zdanje, a iznutra potpuno drugačije

Ne možete da se ne zapitate kakva je to kuća u Novom Sadu koja košta 1.450.000 evra. Drugim rečima, više od 169,6 miliona dinara.

Novosađani ne moraju mnogo da se pitaju, jer veliki broj njih svakodnevno prolazi pored jedne takve.

Na sajtu NS-Group nekretnine na prodaju je oglašena kuća u centru grada, u Pašićevoj 10. Jednosmerna ulica je jedna od lepših u centru grada, sa šarenim fasadama kuća, malim baštama restorana i raznim zanatskim radnjama.

Kuća u Pašićevoj 10 je u odličnom stanju i kompletno je renovirana. Kada je pogledate spolja, vidite relikt jednog drugačijeg, starog i usporenijeg Novog Sada. Iznutra, međutim, priča je potpuno drugačija. To se najbolje vidi u fotografijama u galeriji:
 
 
Ova kuća ima i vinski podrum od 90 kvadratnih metara. Osim toga, tu je stambeni deo od 160 kvadratnih metara i ulični lokal od 70 kvadrata.
 
"Ovo je perfektna nekretnina u samom centru Novog Sada. Objekat je kompletno renoviran i u odličnom je stanju. Nalazi se u jednoj od najlepših ulica u Novom Sadu, tako da je idealna kako za život, tako i za poslovanje", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
Kao prateći delovi objekta dolaze terasa, lođa, ostava, podrum. Grejanje u ovoj starogradnji je centralno, a tu su i interfon, kablovska, internet, klima, video nadzor...
 
 
U Pašićevoj se nalazi i niz objekata sa istorijskom važnošću za grad, a sama ulica je deo prostorno kulturno-istorijske celine Staro jezgro Novog Sada. 
 
Za više informacija posetite sajt NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti