FOTO: Rupa kod "Tempa" pola godine čeka sanaciju - u međuvremenu, vozače dočekuje svakodnevno

Vozači već gotovo šest meseci prilikom ulaska u Tekelijinu ulicu, kod Tempa, imaju bliski susret s rupom na putu.
FOTO: Rupa kod "Tempa" pola godine čeka sanaciju - u međuvremenu, vozače dočekuje svakodnevno
Foto: 021.rs

Uredno obeležena, ova rupa na režijskoj saobraćajnici nalazi se na sredini puta, ali se nikakvi radovi ne dešavaju.

Jedan od vozača za 021.rs svedoči da redovno prolazi ovom saobraćajnicom, te da mu je nejasno zbog čega se rupa mesecima ne sanira.

Na pitanje 021.rs zbog čega rupa nije sanirana, kao i kada će popravka biti na dnevnom redu nadležnih službi, u kabinetu gradonačelnika kažu da su sa problemom upoznate sve nadležne službe - gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, gradska uprava za inspekcijske poslove, kao i JKP "Vodovod i kanalizacija".
 
"U prethodnom periodu izvršen je uvid u stanje na terenu, pri čemu je konstatovano da je došlo do havarije na kanalizacionoj mreži, što je uzrokovalo oštećenje kolovoza. Još ranije su preduzeti neophodni koraci i pristupilo se rešavanju problema", navode u Gradskoj kući za 021.rs.
 
 
Dodaju da je havarija, u međuvremenu otklonjena. Rupa je, kažu, zatvorena privremeno tucanikom, a asfalt će biti postavljen ovih dana.
  • Djura

    04.10.2022 13:19
    I ja sam se isto pitao, do kada ce stajati nezakrpljena. Samo bih dodao da rupa postoji i vise od godinu dana ali je obelezena znakom mozda pola ili jos duze. Takodje, tamo postoji i neki bacen krevet koji stoji takodje koliko i znak ako ne i duze.
  • Zemlja čudesa

    04.10.2022 10:37
    Verovatno se čeka da Lidl otvori svoju prodavnicu, onda će biti i semofor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.