Jovanka Simić u Upravnom odboru RTV-a

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) saopštio je da je na sednici održanoj 7. oktobra izabrao nove članove upravnih odbora RTV-a i RTS-a.

Na jedno od dva upražnjena mesta u Upravnom odboru Javnog medijskog servisa Vojvodine (RTV) izabrana je novinarka Jovanka Simić, navedeno je u saopštenju.

Za drugo upražnjeno mesto u UO RTV-a nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu glasova, pa je Savet doneo odluku da se ponovo raspiše javni konkurs.

Za člana Upravnog odbora Radio televizije Srbije (RTS) izabran je projektni menadžer Predrag Azdejković, prenosi Nezavisno udruženje novinara Srbije.
  • Kolege

    09.10.2022 09:10
    Čestitamo!!!!
  • Klix

    09.10.2022 08:52
    Sramota
    Apanaža do neba, ništa ne rade, još su i probirljivi, novinari im rade za minimalac. Još se forsira superiornost, šovinizam i nacionalizam unutar kuće. Bolje da nema RTV.
    Od onog šta je bilo nema ništa.
    Fuj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti