Najbolji novosadski osnovci otputovali u Grčku, evo koja mesta će sve posetiti

Grupa od 45 najboljih učenika novosadskih osnovnih škola i deset odraslih pratilaca boraviće, od 19. do 24. oktobra, na studijskom putovanju u Grčkoj.
Najbolji novosadski osnovci otputovali u Grčku, evo koja mesta će sve posetiti
Foto: Pixabay (ilustracija)
Putovanje u Grčku se realizuje u okviru Programa za viši kvalitet obrazovanja i vaspitanja koji sprovodi Gradska uprava za obrazovanje.
Za te potrebe, iz budžeta Grada, izdvojeno je 2.152.272 dinara. 
Učenike su za ovu aktivnost predložili zaposleni u školama koje pohađaju, na osnovu postignutih rezultata u učenju i ponašanju.
 
U okviru šestodnevnog boravka učenici će posetiti Solun i obići Srpsko vojničko groblje na Zejntilniku, zatim ostrvo Vido, Srpsku kuću na Krfu i manastire Meteori.
  • Diarre

    19.10.2022 10:35
    Dragan@ Onda prestani da besomučno promovišeš "tvoj" Stokholm već piši o Zlatiboru, Staroj planini, Kalemegdanu.
  • Dragan

    19.10.2022 09:39
    Rtu
    Koliko je njih posetilo Petrkvaradinsku tvrđavu,Kalemegdan,Zlatibor ?Arče se pare u vreme krize.A glupi profesori to ppdstiču jer dobojaju od agencija beneficije.
  • ex chapman

    19.10.2022 09:34
    pratioci
    dobro da nije bilo 50 pratilaca na 45 djaka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti