FOTO: Prodaje se odlično namešten stan na Grbavici, pogledajte kako izgleda

Luksuzni stan uglavnom morate sami da kreirate, ali ponekad se javi ponuda koja vam obezbeđuje odličnu startnu poziciju.

Takva ponuda pojavila se na sajtu NS-Group nekretnine, gde je na prodaju oglašen trosoban stan na Grbavici.

Kako navode u agenciji za nekretnine, u pitanju je luksuzan stan na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu. 

U odličnom je stanju, a uz njega ide fina terasa i, danas mnogo važno, rezervisano garažno mesto.
 
 
"U pitanju je fantastično opremljen trosoban stan, koji se prodaje kompletno namešten. U stanu je sve dodatno rađeno, poseduje prostran dnevni boravak u sklopu koje se nalazi kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba je proširena na račun terase i u tom delu je napravljen radni deo sa prostorom za odmor. U drugom krilu se nalaze dve spavaće sobe, od kojih je jedna fizički odvojena od ostatka stana po principu apartmana", navode u NS-Group nekretnine.
 
 
Tu je i veliki garderober u sklopu spavaće sobe, uz izlaz na terasu sa lepim pogledom. Na terasu se izlazi iz obe spavaće sobe.
 
 
"Stan takođe poseduje još jedan odvojeni sanitarni čvor. Sam ulaz je veoma dobro održavan. Stan se nalazi na trećem spratu i zgrada poseduje lift. Takođe, uz stan se dobija i numerisano garažno mesto u suterenu zgrade. Veoma retka i dobra ponuda koju definitivno ne trebate propustiti ukoliko tražite ovako nešto", poručuju agenti ove kompanije.
Kablovska, klima, internet i video nadzor su nešto što se podrazumeva uz ovakvu nekretninu. 
 
 
Luksuzan stan na jednoj od luksuznih lokacija u gradu dolazi i sa cenom. Oni koji žele da ga poseduju moraće da izdvoje 318.000 evra.
 
Za više informacije pogledajte OGLAS na nekretnine-novisad.rs ili kontaktirajte direktno agenciju.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti