Od subote radovi na trećoj deonici Futoškog puta

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije Futoškog puta odvijaju se intenzivno i planiranom dinamikom, a u subotu počinje treća faza.
Od subote radovi na trećoj deonici Futoškog puta
Foto: Grad Novi Sad
Nakon što je u potpunosti završena deonica od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, kao i leva kolovozna traka od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, u toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci, od Ulice Ilariona Ruvarca do Vršačke.
Završetak ovih radova planiran je za petak, 21. oktobra, da bi se narednog dana prešlo na sledeću deonicu Futoškog puta.
 
Od subote, 22. oktobra, doći će do privremene obustave saobraćaja na desnoj kolovoznoj traci, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Dok traju radovi, saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj traci.
U ovoj fazi radova raskrsnica Bulevara Evrope i Futoškog puta biće prohodna. Nakon što budu izvedeni radovi i na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, pristupiće se popravci kolovoza na samoj raskrsnici, što će privremeno onemogućiti saobraćajnu vezu između Bulevara Evrope i Futoškog puta,  o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.
 
Prema dinamičkom planu radova, sledeća frekventna saobraćajnica koja će biti sanirana jeste Bulevar Jovana Dučića na Novom naselju. Radovi, kojima će se pristupiti nakon završetka radova na Bulevaru Mihajla Pupina, najpre će se odvijati na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.
 
I ovom prilikom upućuje se apel svim učesnicima u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.
  • Kiki

    20.10.2022 09:43
    Da li se zna do kada ce trajati treca faza?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti