Vesna Čipčić pita policajce koji obezbeđuju Šodroš: Da li je to zemlja u kojoj želite da živite?

Glumica Vesna Čipčić u objavi na Fejsbuku, pred sutrašnji protest na Šodrošu, rekla je da policija nasrće na narod koji se bori za malo vazduha, vode i zemlje.
Vesna Čipčić pita policajce koji obezbeđuju Šodroš: Da li je to zemlja u kojoj želite da živite?
Foto: 021.rs

Ona je upitala policajce - da li je to zemlja u kojoj žele da žive.

"Dok se na jugu Srbije sa veseljem i radošću grade fudbalski stadioni, u mojoj Vojvodini milicija nasrće na narod koji se bori za malo vazduha, malo vode i zemlje. Pitam vas, milicioneri dragi, zar je to zemlja u kojoj vi želite da ostanete da živite? Da, znamo da vlast lakše vlada ljudima koji su podeljeni, to je dobro poznato. E pa, uspelo im je", navela je glumica u video objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, aktivisti "Šodroš Survivor kampa" najavili su protest za sutra u 16h, na godišnjicu Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu. 

  • GRBAVICA

    23.10.2022 20:49
    NIJE KRIV MOST
    Iznenađuje me veliko prisustvo partiskih botova na 021.Ako, imaju šta i da pročitaju pre negonšto napišu malo političke propagande u komentarima. U svakom slučaju niko ne spori da je N.Sadu potreban most. Potreban mu je i most i zaobilaznica ,koja bi kamione i saobraćaj vodila oko grada a ne kroz Bul. Evrope. Problem je lokacija mosta koja je u funkciji investitora . Dići cenu za parcele na sremskoj strani gde su predviđena cela naselja i završiti posao Galensu oko N.Sada na vodi.Usput cena mosta je užasno visoka . Do projekta , izvođača i cene mosta nismo došli javnim tenderima već uobičajenim naprednjačkim muljanjem .Još jedno urbanističko nasilje na ovim divnim gradom. Nažalost pored urbanističkog nasilja ova vlast ako joj se uspotiviš, lako primenjuje i fizičko nasilje.
  • Komentator

    23.10.2022 20:15
    Nije to milicija to je Žandermerija privatna paravojna formacija tako je karakteriše i gugl i vikipedija, ne kažem da su oni uvek u pravu ali lično sam se uverio da oni jesu paravojna formacija koja ne bi po zakonu trebalo da u opšte bude prisutna na protestu to treba da radi policija ali njih je moguće tužiti i prepoznati dok žandarme nije moguće tužiti jer su toliko hrabri da ne skidaju fantomske ali prezimena skidaju i brojeve znački. Kada policajac interventne brigade komentariše rad žandara da nisu normalni da će ubiti nekog! A da treba da idu da brane Kosovo i da se bore sa naoružanim protivnikom bilo bi masovno otvaranje bolovanja, davanje otkaza jer sve i jedan ima privatni biznis!
  • Olga

    23.10.2022 19:43
    Vesna,jadan je tvoj komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti