VIDEO: Novosađanka udarana policijskim štitom po glavi i telu, završila u Urgentnom centru

Građanka Milica Lekić, jedna od prisutnih na protestu na Šodrošu, povređena je kad je primila više udaraca štitom od policije.

Kako kaže, povreda je nastala tokom pokušaja prodora policijskog kordona.

"Na jednoj strani je popustilo, odnosno došlo je do razdvajanja zida i štita. Kako su se svi gurali, upala sam u deo koji se razvojio, prva sam tu upala i krenuli su štitom da me udaraju", navodi ona.

Kaže da je primila udarce i po glavi i po telu, a vidljivu povredu ima na licu.
 
 
Nakon ovoga, primljena je u Urgentnom centru, gde joj je sanirana povreda. Primila je infuziju i puštena je kući.
 
Sve o protestu na Šodrošu saznajte OVDE.
  • Miran naopačke

    24.10.2022 19:18
    @696
    U pravu ste, stvarno nema potrebe slati teško naoružanu policiju i žandarmeriju protiv mirnog i golorukog naroda iako ne znam kakve to veze ima sa ovim dešavanjima u nedelju i građanima koji niti su bili mirni niti goloruki?
  • 696

    24.10.2022 17:42
    @ Zrzadin
    Mislite da žene ne bi trebale da učestvuju u demonstracijama? Ja mislim da država ne bi trebala da šalje teško naoružanu policiju i žandarmeriju protiv mirnog i golorukog naroda. Što se tiče botova, pošto se radi o ljigavcima, bez karaktera, jasno je da će se izvući jer ih ima na gomile. Srbi nisu tako hrabri, pametni i pravdoljubivi kako se gusla. Zbog toga i imamo vlasti, jednu goru od druge.
  • ex chapman

    24.10.2022 13:01
    Vukasin Mandrapa
    samo ti dete radi svoj posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti