Delimo karte za koncerte Psihomodo popa, Nena Belana, Atomskog skloništa i Divljih jagoda

Od danas pa do narednog petka, svako ko redovno sluša radio na frekvenciji 92,2 MHz imaće priliku da osvoji ulaznice za Novosadske dane piva, manifestaciju koja se 4. i 5. novembra održava na Sajmu.
Delimo karte za koncerte Psihomodo popa, Nena Belana, Atomskog skloništa i Divljih jagoda
Foto: 021.rs

Naime, voditelji Jovan Stojanović i Ivan Varnju će u naredne dve sedmice na Radiju 021 podeliti više stotina karata, što znači da će svakog dana u više navrata neko biti u prilici da dobije propusnice za svirke koje nas očekuju u auli Master centra prvog vikenda novembra.

Podsetimo, prvog dana manifestacije nastupiće Psihomodo pop i Neno Belan, dok je drugi dan rezervisan sa Atomsko sklonište i Divlje jagode.

Sem u koncertima, publika će moći da uživa u velikom izboru hrane koja prati ovakve događaje, poput kobasica i bavarskih peciva, ali i u izboru više desetina različitih vrsta kraft i industrijskih piva.

U pauzama svirki biće organizovana tradicionalna takmičenja u ispijanju piva i nošenju krigli.

Jednodnevna ulaznica za Novosadske dane piva je 500, a dvodnevna 800 dinara i mogu se kupiti preko Gigstiksa.

Ulaz će biti moguć od 18 časova.

  • Veternik

    25.10.2022 14:26
    Gerontologija likes this...
  • mile

    25.10.2022 10:13
    Sve sumadijske rok grupe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.