Vozači, da znate: Bulevar Mihajla Pupina otvoren za saobraćaj, zatvoren deo Bulevara Jovana Dučića

Deo Bulevara Jovana Dučića od danas, 26. oktobra zatvoren je za saobraćaj zbog radova, dok je deo Bulevara Mihajla Pupina od juče ponovo prohodan za vozila.
Vozači, da znate: Bulevar Mihajla Pupina otvoren za saobraćaj, zatvoren deo Bulevara Jovana Dučića
Foto: 021.rs
Počinje sanacija Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju, zbog čega će doći do potpune obustave saobraćaja na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića. Saobraćaj na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića će se nesmetano odvijati.
U toku je popravka kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, a završetak radova očekuje se tokom sutrašnjeg dana (26. oktobra), kada će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja u ovoj ulici.
Radovi se od subote obavljaju i na trećoj deonici Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na desnoj kolovoznoj traci biće završeni za desetak dana, kada će se preći na suprotnu traku, odnosno deonicu od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. Raskrsnica Futoškog puta i Bulevara Evrope biće prohodna za saobraćaj sve dok se ne završi sanacija obe kolovozne trake, a nakon toga počeće radovi u zoni same raskrsnice.
 
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i koriste alternativne pravce.  
  • Realan

    27.10.2022 10:25
    Hvala bogu!
    Neka se presvuče ceo Bulevar Oslobodjenja, katastrofalan je. O Jovana Subotića ne treba ni trošiti reči, ista stvar…ima još, ali svako gleda svoj kraj :) Meni bi ovo značilo :)))))
  • Комша

    26.10.2022 18:42
    Нигде никог данас на Јована Дучића.
  • Patetika moja dika

    26.10.2022 11:30
    Žeks@ Prošao sam kroz pomenute ulice desetinama puta u poslednjih godinu dana, broj puta koliko sam išao kod majstora da menjam pola prednjeg trapa, balansiram gume i optiku je: 0 (nula). Zbog čega upravljate vozilom koje nije homologovano, kako ste ga registrovali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti