FOTO, VIDEO: Prodaje se "retro" kuća kod Novog Sada, ima bazen, prostrano dvorište, lep pogled...

Mnogi bi voleli vikendicu ili kuću u blizini grada u kojoj mogu da se odmore od sveta.
FOTO, VIDEO: Prodaje se "retro" kuća kod Novog Sada, ima bazen, prostrano dvorište, lep pogled...
Foto: NS-Group nekretnine

Još ukoliko ta kuća, u ove hladne dane, "zrači" toplotom, a nasuprot tome ima i bazen u kojem, u one tople dane, možete da se rashladite, onda je to nekretnine koju je lepo imati.

Međutim, iznajmljivanje nekretnina postalo je veliki biznis, a ova "retro" kuća je odlična za to.

Upravo jedna takva oglašena je na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine
 
 
Izgrađena je 2013. godine, u "retro" stilu, a kako kažu prodavci, u nju je uloženo "puno rada i ljubavi". Plac na kojem je kuća nalazi se u Sremskim Karlovcima, u podnožju Banstola, odakle se pruža prelep pogled na Dunav i na Frušku goru.
 
"Ova prelepa i nesvakidašnja kuća sastoji se od suterena, dnevnog boravka sa kuhinjom i wc-om i na spratu dve sobe sa terasom koja ostavlja bez daha. Udaljenost od Novog Sada je 14 km, odnosno 15 minuta vožnje autom. Ovaj potez je inače poznat i kao ruža vetrova tako da tokom cele godine čarlija prijatan vetrić sa Fruške gore, te je izuzetan za one koji žele čist vazduh i malo svežine u vrućim letnjim noćima", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
 
Osim toga, na placu pored kuće se nalazi đakuzi koji je spojen sa bazenom. Tu je i hala koja prima oko 120 ljudi, u kojoj se mogu organizovati razni događaji i manifestacija, a za decu je spremno veliko igralište. Iz ovih razloga, posedovanje ovakve nekretnine otvara mogućnost i pokretanja ili proširivanja biznisa iznajmljivanja prostora.
 
 
"Na potezu se nalazi svega par vikendica što pruža potpuni mir i tišinu", dodaju prodavci.
Osim svega navedenog, tu su i parking, ostava, francusku balkon, lođa, podrum, sprovedeni su kablovska, internet, klima se podrazumeva, a grejanje je etažno.
 
Naravno, uz ovu uknjiženu nekretninu od 103 kvadratna metra, sa velikim placem, dolazi i sa cenom - 541.000 evra.
 
 
Za više informacija posetite sajt NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti