Dobre i loše vesti: Pojedine deonice u Novom Sadu se otvaraju za saobraćaj, a druge zatvaraju

Deo Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, danas, 1. novembra trebalo bi da bude otvoren za saobraćaj.
Dobre i loše vesti: Pojedine deonice u Novom Sadu se otvaraju za saobraćaj, a druge zatvaraju
Foto: Grad Novi Sad

Takođe danas, 1. novembra počinju radovi na deonici od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, zbog ćega će biti obustavljen saobraćaj na ovom delu saobraćajnice. 

Na Futoškom putu odvijaju se radovi na desnoj kolovoznoj traci, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope, uključujući i raskrsnicu kod hotela "Šeraton". U petak, 4. novembra ova deonica će biti puštena u saobraćaj, a istog dana počinju radovi na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. 

Trenutno su aktuelni radovi i u Ulici Doža Đerđa. U prvoj fazi radovi se obavljaju u delu od Puškinove pa do kraja ulice. Druga faza radova obuhvata deonicu od Braće Ribnikar do Puškinove i ovaj deo ulice će od četvrtka, 3. novembra biti zatvoren za saobraćaj.
 
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije moli sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i imaju strpljenja.  
 
Autobusi GSP-a menjaju trase
 
Autobusi GSP-a na linijama 2, 7A, 7B, 8, 9 i 9A od danas, 1. novembra promeniće trase kretanja zbog rekonstrukcije kolovoza na delu Bulevaru Jovana Dučića. Autobuski saobraćaj do završetka radova odvijaće se na sledeći način:
 
Linija 2
 
Smer iz Centra - Od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će skretati desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Futoškog puta i Ulice Bate Brkića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem do Bulevara Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.
 
Linija 7A 
 
Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića autobusi će skretati levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar vojvode Stepe do Bulevara Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.
 
Linija 7B
 
Od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretati levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se stajališta drugih linija i privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe (ispred salona nameštaja "Jysk").
 
Linija 8
 
Smer sa Limana - Od raskrsnice Ulice Radomira Raše Radujkova i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će skretati desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar kneza Miloša i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija. Na liniji 8 neće se koristiti privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe (ispred salona nameštaja "Jysk").
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Ulice Bate Brkića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretaće desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, levo u Ulicu Radomira Raše Radujkova i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.
 
Linije 9, 9A
 
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će skretati desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija. Na linijama 9 i 9A neće se koristiti privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe (ispred salona nameštaja "Jysk").
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića autobusi će skretati desno u Ulicu Bate Brkića, levo na Futoški put do Bulevara Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.
  • Zemlja čudesa

    03.11.2022 10:54
    Ovde je jedina dobra vest ako nema loših vesti. Pljačka kasabe na svim nivoima je u toku.
  • Bob

    03.11.2022 10:48
    UZAS !
    Sredili Bulevar Jovana Ducica, a kad prelazis preko Bulevara kneza Milosa prema Veternickoj rampi moras usporiti kao da prelazis preko lezeceg policijca, kamen u bubregu razbija.
  • podsetnik

    02.11.2022 11:18
    @Novosadjanin
    Lepo je što hoćeš da pohvališ sve što je dobro iako te stranke ne zanimaju, pa ako mogu da te pitam, da li si pohvalio što je DOS vratio zemlju u UN i SE? Da li si pohvalio što su štednju iz slamarica vratili u Banke? Da li si pohvalio što su i promet deviza vratili u banke sa Futoške pijace? Da li si pohvalio što su vratili staru deviznu štednju, čak i Dafinu i Jugoskandik? Da li si pohvalio što su povećali devizne rezerve sa nule na 10 milijardi? Da li si pohvalio što su promet goriva vratili sa hauba u flašama od litar i po na pumpe? Da li si pohvalio izgradnju mosta na Adi? Da li si pohvalio izgradnju bulevara sa 6 traka do Veternika, izgradnju škole u Veterniku Itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti